oktober 31st, 2017

Är du bra på ekonomi?

No tags 0

 

Vi är 15 personer som jobbar inom Delagott. Vi märker av ett stort intresse för våra tjänster och har en relativt ambitiös tillväxtplan. Nu söker vi nya medarbetare! Är DU den vi söker eller
känner du någon som skulle passa perfekt? Tipsa gärna!

DELAGOTT, utvecklar och förvaltar fastigheter, i första hand bostadsrättsföreningar.
Vi hjälper till med kundtjänst och ekonomisk och teknisk förvaltning, med tillhörande tjänster. Vårt huvudkontor ligger vid Humlegården i Stockholm och vi har flera lokala förvaltningskontor i Stockholm, som drivs av franchisetagare. Vi är även på väg att starta upp i Malmö och Göteborg.

JUST NU söker vi en

EKONOMI- OCH FÖRVALTNINGSASSISTENT
Vi söker nu dig som tycker att det skulle vara kul att jobba både med ekonomi och fastighetsförvaltning. I rollen ingår att besvara inkommande samtal och mail, hålla koll på inkomna ärenden samt att hålla kontakt med våra fastighetstekniker och att sköta grundläggande ekonomiarbete. Toppen om du även tycker att det är kul att skriva offerter och hålla ordning på vårt crm-system samt vara ett stöd i vårt franchisesystem där vd-assistentuppgifter också kan ingå.

Du har en vilja att hjälpa och en professionell attityd. Du är strukturerad och gillar att hålla ordning på löpande administration men även att ta egna initiativ och att vara drivande. I rollen ingår att hantera många olika slags ärenden och att ha många kontakter, så det är bra om du brinner för service och nöjda kunder. Eftersom vi växer finns det goda möjligheter att utvecklas inom både förvaltning och ekonomi.

Vi ser helst att du är relativt nyutexaminerad och gärna att du är en kvinna som just är färdig fastighetsförvaltare, YK-utbildad, ekonom, eller mäklare. Placeringen är på vårt huvudkontor i Stockholm.
Sök jobbet och berätta varför DU är vår blivande kollega!

Välkommen att läsa mer om oss! Din ansökan skickar du in på:

http://delagott.se/omoss/jobbahososs

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *