mars 20th, 2017

VILL DU VINNA en resa till Paris?

Delagott växer! Det går bra nu! Vi söker nya franchisetagare!

Funderar du själv på att starta eget företag inom fastighetsförvaltning eller kanske är du bara trött på att tjäna pengar åt någon annan? Kanske arbetar du redan, eller har ett eget företag med fastighetskopplad verksamhet? Vi söker dig som har kapacitet och kunskap att utveckla potentialen hos både bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare, baserat på den professionella förvaltningsverksamhet som finns hos oss inom Delagott.

 

För att bli franchisetagare inom Delagott gillar du att jobba med och utveckla människor och fastigheter. Uppgiften är att tillsammans med oss bygga upp en egen förvaltningsstock, som med hög lönsamhet skapar möjlighet till fortsatt expansion av ditt företag.

 

Just nu har vi en ”tipsa o tagga någon som passar in på den vi söker-tävling” på vår facebooksida…. så missa inte att tipsa oss på någon du känner som är perfekt för detta, eller att söka själv, om DU är den personen som borde jobba med oss!
Och glöm inte att gilla oss där på fb så att vi kan kontakta vinnaren med den glada nyheten att ett besök i Paris väntar! 🙂

 

Vår belöning till den vars tips leder till en rekrytering hos oss får ett presentkort på 5000 kr att nyttja till en Parisresa!

 

Du hittar annonsen med mer info och hur man ansöker på:

No Comments Yet.

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *