BOKSLÄPP - Att leda & utveckla en bostadsrättsförening

ÄNTLIGEN!

 

I oktober 2020 kom jag i kontakt med förlaget som hjälpt mig att färdigställa boken som jag jobbat med under lång tid. Och nu är den äntligen här. Rykande färsk från tryckeriet.  

 

Den här boken är till för dig som känner att arbetet i er bostadsrättsförening skulle kunna fungera mycket smidigare. Den riktar sig mot bostadsrättsföreningar som vill få både mer tid och pengar över, samt en betydligt bättre överblick över föreningens verksamhet.

 

I boken får du vägledning kring vilka frågor som är viktiga för styrelsen att ta tag i och ni får dessutom grundläggande kunskaper inom dessa frågor. Du får helt enkelt stöd i att göra det bästa möjliga av din bostadsrättsförening, oavsett om den består av 500 eller 1000 lägenheter.

 

Du kan använda denna bok som ett ramverk för vad en styrelseledamot bör reflektera över under ett verksamhetsår. Den är pedagogiskt uppdelad i olika frågeställningar och områden. 

Köp ditt exemplar av boken redan idag!

 

Boken är skriven av mig, Mats Frosteman. Jag är VD och förvaltare på Delagott. 

 

Sedan mitten av 80-talet, då jag köpte min allra första bostadsrätt har jag varit engagerad i bostadsrättföreningar på olika sätt. För femton år sedan grundade jag Delagott och har drivit bolaget framgångsrikt sedan dess. All denna erfarenhet kring bostadsrättsföreningar har jag nu försökt att samla i denna bok.

 

I mina olika uppdrag som ekonomisk och teknisk förvaltare har jag sett stor förbättringsipotetntial i många föreningar. Det finns otroligt mycket som föreningar kan göra annorlunda och bättre för att öka värdet på sin förening. Det är anledningen till att jag skrivit denna bok. Jag vill att du ska få lära dig hur din förening kan gå från BRA till BÄST. 

 

Mats.bok

 

Inledning

 

Till dig

Du har precis sagt ja till att vara styrelseledamot i din bostadsrättsförening.

Kanske sa någon att ”det är din tur nu” och din partner har så mycket på jobbet så du tänkte att du  får väl ta det. Eller så fick du frågan för länge sedan eftersom du hade så stora kunskaper i rörmokeri eller bokföring och har nu varit styrelseledamot i flera decennier. Det kanske fungerar någorlunda, men du är frustrerad. Någonstans tror du ju att arbetet skulle kunna fungera mycket smidigare och att ni skulle kunna få både mer tid och pengar över, och att du skulle kunna

få bättre överblick över föreningens verksamhet. Den här boken är till dig. På de följande sidorna kommer du att få en vägledning i vilka frågor som är viktiga för styrelsen att ta tag i och grundläggande kunskaper inom dessa frågor. Och du får hjälp att göra det bästa möjliga av din bostadsrättsförening, oavsett om den består av 500 lägenheter eller 1000.

 

Vill du säkra ditt eget signerade exemplar av boken redan idag? Fyll i formuläret nedan.